qui som

ana gil psicologa lleida neuropsicologa

L’Anna Gil és psicòloga i neuropsicòloga clínica.

Es va llicenciar a la Universitat de Barcelona l’any 2002 i un any després va fer el seu postgrau en actualització en psicopatologia clínica. Tot seguit, l’any 2004, va començar a treballar a la Unitat de Neuroimmunologia Clínica de la Vall d’Hebron (l’actual CEM-Cat o Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya) on va començar el seu aprenentatge en investigació clínica, coordinant més de 50 assaigs clínics al llarg dels anys i en Neuropsicologia Clínica, cursant el Màster en Neuropsicologia Clínica i els cursos de Doctorat en Neurociències i el DEA. També va exercir com a psicoterapeuta dels pacients amb patologia dual, aquells que no només tenien malalties neurològiques sinó també alguna patologia associada com depressió, ansietat, trastorns de la son, trastorns de l’alimentació, etc. Un cop aconseguit el Diploma en Estudis Avançats en Fisiologia i per motius familiars, l’any 2010 es trasllada a Lleida, la seva ciutat natal, per continuar treballant com a psicoterapeuta a Isep Clínic (institut Superior d’estudis Psicològics) a càrrec del seu director Josep Miquel Menal i fent de Neuropsicòloga Clínica a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, a la Unitat de Neurologia, com a Cap de Servei de la mateixa el Dr. Luis Brieva. L’any 2015 Isep Clínic tanca les seves portes a Lleida i des de llavors s’inicia la consulta al seu despatx privat de psicologia i neuropsicologia clínica en col·laboració amb el pedagog i especialista en Altes Capacitats David Ródenas a més de continurar treballant com a Neuropsicòloga a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

david rodenas pedagogo pedagog pedagogia lleida   David Ródenas és llicenciat en filosofia per la Universitat de Barcelona.

Va estudiar el Doctorat en Literatura Hispànica i va realitzar el Màster en Pedagogia mogut pel seu interès per l’ensenyament i els millors mètodes d’aprenentatge en la població infantil i adolescent. Ha fet classes en diversos col•legis de Barcelona, on va néixer i va estudiar i a l’Escola Universitària (reconeguda per la Universitat de Vic) Eserp de Barcelona. Ha treballat fent classes de repàs en Educa-System i de forma particular i a Lleida va treballar com a professor d’espanyol per a estrangers en diversos nivells. L’any 2012 s’uneix a la consulta d’ Isep Clínic Lleida portant els casos de reeducacions en nens amb problemes d’aprenentatge i l’any 2015 passa a formar part del despatx d’Anna Gil com a assessor pedagògic. L’any 2017 i després de diversos cursos realitzats a Barcelona sobre les altes capacitats, inicia el Màster en Neuropsicologia de les Altes Capacitats donat el seu alt interès en aquest camp.